Hemstädning Nacka

Certifierad städfirma med nöjd kund-garanti

Hemstädning

HEMSTÄDNING MED GARANTI

Vi är självklart måna om att våra kunder ska vara helt nöjda med de tjänster som vi utför. Vi har därför valt att lämna garanti på städjobbet vilket innebär att vi snabbt efter utfört arbete kan åtgärda eventuella fel eller brister. För att detta ska fungera bra krävs det att det görs en besiktning efter att städningen är klar. Vid besiktningen går kunden och våra städare tillsammans genom bostaden för att se efter om det finns brister eller liknande. Om ett fel upptäcks åtgärdas det omedelbart och om inte så godkänns städningen av kunden. Skulle ytterligare klagomål framkomma efter besiktningen kan dessa dock ej tas i beaktande.

städning kök

Standardavtal och andra lösningar

För att förenkla för våra kunder har vi tagit fram ett standardavtal som utgörs av de grundsysslor som ska utföras vid en hemstädning. Ett standardpaket där de vanligaste och viktigaste tjänsterna ingår. Önskas tillvalstjänster finns det möjlighet att komma överens om detta innan vi skriver ett avtal. Dessa medför dock en viss merkostnad.

I standardavtalet ingår:

Städning av badrum

- Rengöring av tvättställ, WC, badkar och duschkabin samt utsidan på övriga vitvaror.

- Fläckborttagning på dörrar och skåp

- Papperskorgstömning

Städning av kök

-Rengöring av bänkytor, spis, kyl, frys, diskho samt blandare och kakel.

-Papperskorgstömning

-Lättare rengöring av fläkt, köksluckor samt övriga vitvaror.

Städning av boendeytor

-dammtorkning av fria ytor

-dammsugning av golv, mattor samt möbler med textilier.

-avtorkning av dörrar, möbler, golv och golvlister

-papperskorgstömning

Utöver detta går det även att få hjälp med bland annat diskning, tvättning, blomvattning m.m. Hör av dig till oss med dina önskemål så tar vi fram en lösning som är perfekt anpassad efter ditt hem och dina behov.

dammsugning

Det är kundens ansvar att tillhandahålla städmaterial

Notera att det är du som kund som själv står för allt städmaterial. Detta är viktigt att poängtera då det medför att våra städare inte kan utföra sitt arbete ordentligt om du som kund skulle brista i det avseendet. I början av samarbetet går vi tillsammans genom vad som behövs för att utföra arbetet ordentligt i ditt hem.

Vi är försäkrade

Vi har en ansvarsförsäkring som gör att vi täcker eventuella skador som uppstår på grund av vår personals oaktsamhet.

Vi städar ditt hem - effektivt och prisvärt!